Radio Fono – CLASSIC SINCE FOREVER

A collaboration between fono, Tapau Asia, and Vans Malaysia – Radio Fono is a pop-up music programming that sees fono taking their curation out from their home base in Kampung Attap right to the middle of Bukit Bintang. Just like what one could expect at their weekly DJ sessions, the line-up for Radio Fono features […]

GEDEGANG!

Dari Pop ke Folk hingga ke Kolo’ Rock, Gedegang! akan menggali bunyi-bunyi pelik, menarik, menangkap, ataupun melekat dari segala ceruk-ceruk Internet, seluruh dunia. Hasil kurasi Zim Ahmadi dan Zhafirin Zulkifli ini akan menganggu malam-malam selasa anda, tepat jam 9 malam. #TAPAUasia #GEDEGANG #BawahTanahRasmi #awfultrackrecord

TAYANGAN PERDANA: Maverick – “Brownies” (Single) + “Vaccine” (MV Rasmi)

Tayangan Perdana | Episod 2Artis: MaverickSingle Terbaru “Brownies” & Muzik Video Rasmi “Vaccine” Alam Bunyian meneruskan siri Tayangan Perdana episod dua kali ini menampilkan Gob Ahmad sebagai hos anda, bersama artis jemputan Maverick, dan pembikin muzik video Vaccine, MSYAFIQIKHWAN Tayangan Perdana adalah satu siri baru yang diperkenalkan oleh Alam Bunyian untuk mengangkat martabat pembikin muzik […]

RADIO TENGGARA bersama Mohd Jayzuan

Mesej daripada Mohd Jayzuan (@mohd.jayzuan) sebelum kembali bersiaran ini malam 🍭🍭🍭 “#RadioTenggara edisi istimewa meraikan TAPAUfest membawakan sessi bersama garaj surf punk band Temasek; Force Vomit. Barang lain-macam, confirm, sah dan sohih!”

MV Premiere: Hacktick! – “All Hail Mosh King” (acoustic)

Premiere mv Hacktick! (@hacktick) dan kita akan borak-borak dengan Hyke (@bukanhyke) berkenaan perjalanan mereka dalam scene ni dari awal hingga sekarang. 🔥😁🤔 Masa: 16 September, Khamis, 9 PM pssst… ada special announcement pasal @tapaufest, so stay tuned!! 🤩

Wayang Kulit for DUMMIES

How much do you know about wayang kulit? Can you tell the differences between wayang kulit Kelantan and wayang kulit Jawa? Kakiseni team Shufitri and Lyla will share what they know about wayang kulit from their experiences of working with wayang kulit practitioners. 9th September (Thursday)9pmFREE and open to all Donations from this livestream will […]

Bawak Bincang

Baru-baru ni, sekitar 2TB maklumat mengenai akaun-akaun wang rahsia orang berpengaruh di seluruh dunia telah terbongkar, termasuk hartawan dan ahli politik Malaysia. Adakah kita patut risau? Apa sebenarnya yang telah terjadi? Squid Game telah menjadi sebuah fenomena global. Mereka yang tak pernah tengok pun pasti akan terserempak dengan meme dari cerita tu. Baru-baru ni seorang […]

TAPAUshowOnline

Geng for the LAST EPISODE untuk 1ST SEASON #TAPAUshowOnline kita akan bersama seorang pelakon dan sahabat komuniti seni.. SHARIFAH AMANI (@sharifah_amani) 💃🏻💃🏻💃🏻.Santai bersama @fungusinthemilk sambil borak dan catchup with the latest going ons in our scene, plus jangan lupa submit video untuk #KaryaMingguIni dan menang hadiah wehh!! 🎉🎁🎊.✨Livestream bermula jam 10PM ISNIN (30/8)✨.Disokong oleh:🛹 VANS 🎧 JBL 🍿 MUBI #TAPAUtv #TAPAUasia #bikinscene