TAYANGAN PERDANA: Maverick – β€œBrownies” (Single) + “Vaccine” (MV Rasmi)

Tayangan Perdana | Episod 2Artis: MaverickSingle Terbaru “Brownies” & Muzik Video Rasmi β€œVaccine” Alam Bunyian meneruskan siri Tayangan Perdana episod dua kali ini menampilkan Gob Ahmad sebagai hos anda, bersama artis jemputan Maverick, dan pembikin muzik video Vaccine, MSYAFIQIKHWAN Tayangan Perdana adalah satu siri baru yang diperkenalkan oleh Alam Bunyian untuk mengangkat martabat pembikin muzik […]

RADIO TENGGARA bersama Mohd Jayzuan

Mesej daripada Mohd Jayzuan (@mohd.jayzuan) sebelum kembali bersiaran ini malam 🍭🍭🍭 β€œ#RadioTenggara edisi istimewa meraikan TAPAUfest membawakan sessi bersama garaj surf punk band Temasek; Force Vomit. Barang lain-macam, confirm, sah dan sohih!”

MV Premiere: Hacktick! – “All Hail Mosh King” (acoustic)

Premiere mv Hacktick! (@hacktick) dan kita akan borak-borak dengan Hyke (@bukanhyke) berkenaan perjalanan mereka dalam scene ni dari awal hingga sekarang. πŸ”₯πŸ˜πŸ€” Masa: 16 September, Khamis, 9 PM pssst… ada special announcement pasal @tapaufest, so stay tuned!! 🀩

Wayang Kulit for DUMMIES

How much do you know about wayang kulit? Can you tell the differences between wayang kulit Kelantan and wayang kulit Jawa? Kakiseni team Shufitri and Lyla will share what they know about wayang kulit from their experiences of working with wayang kulit practitioners. 9th September (Thursday)9pmFREE and open to all Donations from this livestream will […]

Bawak Bincang

Baru-baru ni, sekitar 2TB maklumat mengenai akaun-akaun wang rahsia orang berpengaruh di seluruh dunia telah terbongkar, termasuk hartawan dan ahli politik Malaysia. Adakah kita patut risau? Apa sebenarnya yang telah terjadi? Squid Game telah menjadi sebuah fenomena global. Mereka yang tak pernah tengok pun pasti akan terserempak dengan meme dari cerita tu. Baru-baru ni seorang […]

TAPAUshowOnline

Geng for the LAST EPISODE untuk 1ST SEASON #TAPAUshowOnline kita akan bersama seorang pelakon dan sahabat komuniti seni.. SHARIFAH AMANI (@sharifah_amani) πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ».Santai bersama @fungusinthemilk sambil borak dan catchup with the latest going ons in our scene, plus jangan lupa submit video untuk #KaryaMingguIni dan menang hadiah wehh!! πŸŽ‰πŸŽπŸŽŠ.✨Livestream bermula jam 10PM ISNIN (30/8)✨.Disokong oleh:πŸ›Ή VANS 🎧 JBL 🍿 MUBI #TAPAUtv #TAPAUasia #bikinscene

TAPAUshorts: “KUNCINTARA” oleh Mafidz

Sebagai penghargaan dan sokongan kepada pembikin filem muda dan baru, #TAPAUshorts kembali membawakan karya-karya pendek secara Livestream kepada anda βœ¨πŸ“Ήβœ¨.Jumaat ini jom layan karya terbaru dari Mafidz tapi kali ini dalam bentuk filem pendek yang bertajuk “KUNCITARA” yang dihasilkan sempena #KumanPicturesChallenge2 🍿🍿🍿.β€œA man who lost his sanity due to the pandemic took responsibility as a citizen while […]

PESTA DENGAR: Iqbal M. – “KITA MESTI JUMPA” (Lagu Raya)

Esok malam jom join #PestaDengar untuk Pra Dengar Eksklusif lagu raya dari Iqbal M. (@iqbalm.rasmi) bertajuk β€œKITA MESTI JUMPA!” πŸ’₯🎧πŸ’₯.Sambil jadi orang-orang pertama layan lagu baru, kita juga akan bersama Iqbal (@tulangbelakangiqbal) untuk borak pasal lagu dan khabar band! 😎.πŸ‘Ύ Livestream bermula malam esok (Ahad 2/5) jam 10.30pm πŸ‘Ύ.#kitamestijumpa #iqbalm #TAPAUtv #TAPAUasia #bikinscene