Profile Photo

mr.moonOffline

Terbaik sambil membaca artikel sambil mendegar lagu @new-wax.

Aku mmg tak tau mana nak beli lagi fizikal cd dorang or vinyl kat online shop, harap band band kat luar sana dapatlah jual di store tapau asia ni, senang beli secara online. Support Lokal yeahh

Best nih! Dapat knowledge music apa yang lastest kat Malaysia, keep it up Faris. Rasanya kena banyak band or musician join tapauasia untuk share and hidupkan community. Guys please support and join Tapau asia community, lagi ramai join lagi banyak exposure korang !

Please wait...

About Me

Artz

Designer

 

Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.

 

 

Media

Friends

Profile Photo
SoundsOfKites
@soundsofkites
Profile Photo
Jemputdengar
@jemputdengar
Profile Photo
DANGERDISKO
@dangerdisko
Profile Photo
RIA-RainbowsInAttic
@ria-rainbowsinattic
Profile Photo
YaRobin
@yarobin
Profile Photo
TAPAUtv
@tapautv

Groups

Group logo of Indie Rock
Indie Rock
Public Group