Livechat
Donate (RM)
Kongsi
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Baru-baru ni, sekitar 2TB maklumat mengenai akaun-akaun wang rahsia orang berpengaruh di seluruh dunia telah terbongkar, termasuk hartawan dan ahli politik Malaysia. Adakah kita patut risau? Apa sebenarnya yang telah terjadi?

Squid Game telah menjadi sebuah fenomena global. Mereka yang tak pernah tengok pun pasti akan terserempak dengan meme dari cerita tu. Baru-baru ni seorang ahli politik mempersoalkan pengaruh K-Drama ke atas kes bunuh diri. Bagaimanakah kita patut fikir pasal keganasan dalam fiksyen?
Bagaimanakah dengan konsep cerita tu sendiri?

Perlahan-lahan gig muzik akan kembali seperti biasa! Ku, Teha dan Zim akan berborak tentang gig-gig yang sudah (dan akan) memulakan sebuah era baru dalam muzik indie, pasca-pandemik. Ke semua masih sama je?

Join Ku(@kumuhamadsyafiq ), Zim ( @zimahmadi )and Teha (@fatiha.rosniza )(whose topic is still a mystery jeng jeng jeng) dalam pengembaraan mereka mencari kebenaran…. Atau mencari alasan untuk berbual sampai tengah malam.
.
📡 Ahad, 9.30pm di www.TAPAU.asia/bawakbincang
.
Kerjasama:
#rondivuutusan @luas.my @awfultrackrecord @tapauasia #bikinscene

Select your currency